Thread: Oscars 2011
View Single Post
Old 14 Feb 2011, 17:04   #144
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Aisberg. Da, total de acord cu el in ceea ce priveste TSN. TKS e un film mult mai uman, insa lucrul asta nu e de ajuns pentru un candidat la Oscar, mai ales la Best Picture. Vorbeam de trecut gindindu-ma ca in urma cu citiva ani un cistigator la Best Picture oferea ceva nene - grandoare, prospetime, originalitate, mai stiu eu ce - pina la urma e vorba de qintesenta Hollywood-ului nu? Sau cel putin ar trebui sa fie vorba... Iar de la o vreme avem parte de niste filme banale care ar fi fost ignorate pe vremuri. Am vazut 2 pina acum, dintre cele nominalizate anul asta la BP si imi par filme ce nu-si au locul acolo. Care au ajuns sa fie standardele - melodrama? Regizor faimos (si uitat)? Political correctenss-ul? PileCunostinteRelatii? Care sint meritele unui film ca TKS, care sint acele atuuri care i-ar justifica Oscarul pentru Best Picture? Ce are un asemenea film in plus fata de un Shutter Island sa zicem? Sau un The Town? The Hurt Locker măcar avea vînă, cu toate păcatele lui. Ăsta ce are? Umanitate? Păi aici sint Oscarurile, nu Premiul Nobel, sorry to say...

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif