View Single Post
Old 11 Feb 2011, 20:33   #294
rain992
Novice

rain992

Am citit aproape toate 'replicile' din acest topic si am avut parte de o portie buna de ras
Cea de sus, cu fanul este foarte tare. Imi aminteste de megastar... filmuletele acelea amuzante cu talentelele nedescoperite. Cineva spunea ca solistul de la Voltaj este fanul lui .
Ma mira chiar ca mai exista specimene cu fani

Originally Posted by buticut:
Quote:
dak stai sa asc mel ei q f multa atentie iti vei da seama k trezeste o parte din tn...una ascunsa pe are nu vroiai sa o vezi.

asta este una dintre cele mai tari perle

Nu cred ca au fost puse parerile de la Brokeback Mountain, asa ca iata cateva xD:

Quote:
Editoiu Liviu pe 11 Martie 2006 12:40
N-AM MAI VAZUT DECAND M-AM NASCUT ASA O VENERARE PENTRU UN FILM DE GAY,VAI CE IUBIRE FRUMOASA,DOI BARBATI SE SARUTA,ISI PUNE MANA LA......NU VA DATI SEAMA CA E SCARBOS!"POATE O SA FACA ISTORIE DACA NU A FACUT,LOVE IS A FORCE OF NATURE"BAI INCEPETI UN TRATAMENT CA SUNTETI BOLNAVI,CA SCUZA O BAGATI FRUMOS"OAMENI INCUIATI"VOI NU VA-TI DAT SEAMA CA SUNTETI BOLNAVI LA CAPUT!CUM PUTETI COMPARA IUBIREA FRUMOASA DINTRE O FEMEIE SI UN BARBAT CA IN "THE GHOST,DIRTY DANCING,TITANIC SI ALTELE",CU FILMUL ASTA JEGOS,SCARBOS.MAI BINE LUATIVA DE MANA CU elton john,nici numele nu merita scris cu litera mare!

imi place cum se revolta unii cand nu le place un film. folosirea tastei caps locks chiar face fenomenul mai de temut

Quote:
Editoiu liviu pe 10 Martie 2006 12:52
AICI NU ESTE VORBA CA ESTE CINEVA "INCUIAT,RETARDAT" NUMAI LA CINEVA BOLNAV POATE SA-I PLACA FILMUL ASTA'APROPO SI PERSONAJELE PRINCIPALE SUNT GAY SA NU-MI SPUNETI CA SUNT ACTORI BUNI SI TRA LA LA CHESTIA E CA SUNT SI EI POPONARI CA SI VOI,CEI CARE VENERATI ACEST FILM!DE CE DRAKU NU A CASTIGAT UN FILM FRUMOS CA HARRY POTTER S-AU ALTELE SI A CASTIGAT ASTA?PT CA LUMEA E PLINA DE POPONARI,FRATILOR A DAT DUMNEZEU FEMEIE SI BARBAT DK TB SA FIM GAY NU MAI FACEA FEMEIA!

iar el insista

Quote:
antipopon pe 10 Martie 2006 20:37
imi place cand vad si oameni intelectuali carora nu le place ponarii.cred ca ei sunt frustrati si nu barbatilor carora le place femeile.dar fiecare trebuie sa fie asa cum e unii poponari si unii care le plac sexul frumos.dar filmul e o mizerie si sper sa fie uitat cat de repede.si sa nu-l vedem pe la tv sa trezeasca toti poponari din tara.si cine e poponar le spun sa fie sanatosi si cine stie cand vor trai si ei o poveste ideala asa cum citesc multe sms despre acest film.

din colectia 'asasini ai limbii romane'

Quote:
LIVIU pe 15 Martie 2006 10:38
EXCEPTIONAL,CATA IMPLICARE SENTIMENTALA,CE IUBIRE FRUMOASA ,FITI SERIOSI FILMU ASTA E DE CA..O,CUM A AJUNS LUMEA ASTA,MI-E SI FRICA SA MA GANDESC CUM VA FI IN VIITORUL APROPIAT(PROBABIL NU PREA BINE),O SA AJUNGEM SA NE OMARAM INTRE NOI GAY SI HETERO(ASTA O SA FIE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL),POATE O SA SE SCOATA SI UN FILM "HETERO VS GAY",BAI POTOLITIVA CU FILMELE ASTE,VORBA LUI DAN,POATE O SA SE SCOATA SI UN FILM,IN CARE IUBIRE ESTE INTRE TATA FIU/FICA SI ALTELE!CINE STIE POATE UNU O SA "FACA ISTORIE".

el doar el, liviu.
chiar nu m-am gandit niciodata ca al treilea razboi mondial va fi intre gay si hetero.
cu bisexualii ce facem?

Quote:
iviu pe 13 Martie 2006 19:14
MI DISPIACE CHE PENSATI COZI!COMUNQE NON POSO DIRE NIENTE SI VOI RAGIONATI COZI.CHE VOI FARE NON TUTI SIAMO BRAVI!TERMINATI CU FIGURILE DE...SCRIETI IN ROMANA,NU CA NU INTELEGEM(CA NU SUNTEM RETARDATI),CEL PUTIN UNI!DAR FRATILOR E SITE ROMANESC,DACA VRETI SA VA ETALATI CUNOSTINTELE FACETIO IN ALT SITE(DE PREFERABIL UNUL STRAIN)...CINE STIE POATE O SA AJUNGETI SI VOI CEVA....LASATI AERELE DE 2 LEI!

uaaaau!
pacat ca nu are cont. mi-ar fi placut sa mai citesc mesajele lui Liviu si de pe la alte filme.

Am vazut ca sunt in voga comentariile de la Miley si Selena Ati uitat de Demi Lovato?

Dar cum inca nu m-am saturat, m-am gandit sa trag o raita pe la pagina lui Justin Beiber, sau cum se scrie Bieber, da.

Quote:
pada pe 22 decembrie 2010 14:55
pe dreku talentat,ba regret ca lam ascultat am ascultat 3 melodii de la el,si jur ca am crezut ca e femeie,pt ca nam vazut videoclipu doar ii ascultam vocea aia de cocalar daca ar fi fost femeie ias fi dat un 5 asa din mila,da asa ii dau 1 pt ca canta fals,imi vine sa vomit cand il ascult!!!!!!!!!!!

he/she has a point, dar degeaba il are daca nu stie sa scrie.

Quote:
alexutza_pal pe 02 Mai 2010 12:11
justin
am 21 de ani si ascult cam toate genurile de muzik (fara manele si populara)...dar imi place justin foarte mult....e fan mj ca mine si are trasaturile lui deci...poate starul pop nu a murit ink!!!nota 10 de la mine!!!

:O noul star pop?! sper ca glumeste, sper ca nu se refera la Michael Jackson

Quote:
WeR0Ck pe 09 Iulie 2010 17:25
Cel Mai Tare Cantaret din 2010
Este talentat si frumos. Sa recunoastem :X :X..... Vocea lui este melodioasa si cristalina.......
Glumeam!! Vocea lui suna aiurea..... si arata aiurea ce sa mai zic.... VAI DE EL
7 12
Andrey9211 pe 22 septembrie 2010 22:12
pai atunci dc iai dat 10??))
WeR0Ck pe 15 octombrie 2010 15:33
k sa intrebi uh

rain992 is offline   Reply With Quote sendpm.gif