Thread: Oscars 2011
View Single Post
Old 10 Feb 2011, 18:47   #114
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by StefanDo:
eu am votat incendies

Fara a divulga vreo informatie pretioasa, spun ca s-ar putea sa fi votat si eu la fel . Apropos....o fi coincidenta ca in ultimele zile am primit mult mai multe cereri de prietenie decat de obicei ?
De fapt, stai asa Stefan, angajatii Cinemagia n-au voie sa participe la concurs, so back off .
------

TSN nici nu cred ca a fost vreodata un front-runner in the first place, a fost doar mana criticilor care si-ar fi dorit sa fie...sau poate ca a fost. Poate ca inca este. Poate ca va castiga aproximativ tot ce se poate .
Cat despre Fincher, dunno, inca e in carti, desi e tanar si teoretic, poate oricand sa faca din nou o capodopera, deci nu exista acea temere sa i se dea premiul repede-repede before he dies or something , iar faza cu "long overdue" e relativa, nu se tine mereu cont de ea. Problema e ca din ce in ce mai rar se intampla ca BP sa nu coincida cu BD si acel DGA a fost pentru Fincher ca un ultim cui in cosciug. Cat despre costume si art direction, s-ar putea ca Alice in Wonderland sa aiba un cuvant de spus. La fel si la make-up, Rick Baker are deja cam multe Oscaruri si i l-ar putea da altcuiva....

Man, these Oscars are kinda unpredictable [ma astept la surprize in special la Best (Supporting) Actress si/sau la Best Director]...cel putin asa par la prima vedere. Salut chestia asta, dar as fi preferat sa se intample intr-un an cand nu era un laptop pus la bataie .

Last edited by buticut : 11 Feb 2011 at 00:57.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif