Thread: "Black Swan"
View Single Post
Old 09 Feb 2011, 11:56   #47
miercuri
Guru

miercuri

1. Nu mai face presupuneri despre pregatirea sau non-pregatirea mea academica si intelectuala. Observ ca acolo unde nu ai un contrargument clar, strecori imediat un atac la persoana. Eu te-am facut troll si poate si snob, dar in rest nu m-am repezit la concluzii legate de viata ta personala.

2.
Quote:
cadru larg si bagi dublura, the real deal.
That's exactly what Aronofsky did.
Intr-adevar, a alternat si cu cadre stranse, dar tot nu inteleg de ce te deranjaza asa profund? Camera o urmareste indeaproape pe Natalie, constant, pe tot parcursul filmului, avem un fel de first person point of view. Ar fi fost absurd ca tocmai la secventele de dans camera sa se departeze asa tare. Singura solutie viabila pentru a pastra coeziune in situatia data ar fi fost sa angajeze intr-adevar o balerina adevarata pentru rol, dar mie asta o sa mi se para mereu un compromis mai mare.
Quote:
aronovtzchi bazandu-se ca spectatorul e prea prost sa-si dea seama ca el il fraiereste. si insista cu schima lui eftina...
Eu cred ca Aronofsky s-a bazat pe capacitatea spectatorului to suspend his disbelief si nimic mai mult.

3. Eu nu am proclamat niciodata ca filmul ar fi o capodopera, ci doar ca mi se pare unul din cele mai rasarite filme ale anului trecut. Si am zis ca e in primul rand frumos, pretty to look at. Am si recunoscut ca are neajunsuri, insa nu unele de proportii cosmice asa cum insisti tu pe aici. Tu ai in schimb o problema cu oricine nu a avut o problema cu filmul sau a reusit sa faca abstractie de acele imperfectiuni.

Si pentru ca postezi exclusiv aici si de fiecare data numai ca sa dai peste nas acelor muritori care si-au permis sa se bucure de filmul asta, ai devenit trollul care paraziteaza topicul, mereu de garda. Do you really wanna be that?

Last edited by miercuri : 09 Feb 2011 at 12:13.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif