Thread: "Black Swan"
View Single Post
Old 09 Feb 2011, 05:55   #46
djinjis
Guru

djinjis

nus c ai inteles tu si n-am chef sa caut de unde vine confuzia, dar ai luat-o pe aratura.

din nou. protestele au inceput de la cadrele strinse al lu aronovtzchi in scenele de dans. sare in ochi metoda, nu rezultatul. adica uite cum va prostesc eu ca portman danseaza, prostilor. cantro demonstratie de prestidigitatie cu elasticul atirnind din maneca. e de fapt si de facto, o grosolanie, aronovtzchi bazandu-se ca spectatorul e prea prost sa-si dea seama ca el il fraiereste. si insista cu schima lui eftina...

sport, buehehe, mda. Filmeaza-l tu pe de niro sarind cu prajina la sase metri si o sa-ti iasa candid camera cu un dobitoc c aterizeaza n cap. de aia exista dubluri. aronovtzchi a fost prea idiot si arogant, sau io fi fo frica ca se indigneaza portman. actorii pot juca roluri de sportivi de performanta, evident, doar ca nu le poti filma performantele pe care nu le au. cadru larg si bagi dublura, the real deal.

" Fictiunea e in general e un surogat de realiate"

iar eu spun

Fictiunea e in general realiate idealizata.

Nu veni la mine cu jocuri eftine de cuvinte, chiar daca in garsoniera ta, e chiar asa, cum e-n America... Sper sa reusesti sa tolerezi cacalci n strachini. lasa-te de filozofie, its bad for ur health. ai citit si tu o carte de bucate si te crezi privighetoare.

nus c profesie iti imaginezi tu ca trebuie sa ai ca sa apreciezi baletul ca un cunoscator. recunosc ca din bucatarioara ta, poate sa para malaiatza o chestie suprarealista. nu am facut politehnica de balet, daca asta intrebi.

"Pentru ca altfel nu vad nicio justificare in pretentiile tale, avand in vedere ca un spectator de rand nu ar fi in stare sa faca diferenta dintre o actrita si o dansatoare fara sa fi fost avertizat in prealabil."

filmul este considerat n lung sin latz o capodopera. si nu e. asta e justificarea mea. totz s-au urinat in lenjeria intima, ca mamacita, c mai filmo, c profund are, etc. e doar un film bun care, din pacate a ratat unele aspecte. portman merita oscarul, totusi. aronovztchi niet.

most critic wannabes will always shout "MASTERPIECE" if they are unsure about anything that looks or feels unfamiliar to them. Awful habit and The same goes here.

http://www.youtube.com/watch?v=JD177l2DNtw
djinjis is offline   Reply With Quote sendpm.gif