View Single Post
Old 08 Feb 2011, 19:23   #36
rain992
Novice

rain992

Originally Posted by ooo333:
As vrea sa se dea vechile desene de pe jetix si fox kids .
idem. imi este tare de dor de copiii de la 402 si altele, imi amintesc de cand eram mai mica. acum au tot felul de tampenii pe disney channel mai nou. nu stiu ce invata copiii de la ele.
mare pacat ca au schimbat complet grila.

The Vampire Diaries as vrea la TV. De curand am inceput sa ma uit la serial, dar imi dau seama ca nu prea mai am timp sa ma uit pe net si la el. Am deja alte 4 'on airing' si nu mai fac fatza.
Chiar daca nu ma omor dupa The Vampire Diaries, daca tot am inceput, zic sa il duc si pana la capat, macar pentru cat de bine arata Ian.

In general as dori sa se difuzeze mai multe filme bune la TV ori filme care nu au mai fost 4 ani la rand in grila de programe. Daca s-ar opri din difuzarea filmelor cu Steven Segal si altii ar fi minunat.

@ Bremen, DDTV este a lui domnu` Dan, nu? Pai normal ca o sa vezi ceea ce ai descris tu acolo. La OTV aceesi prostie o gasesti si nu numai. Televiziunile in romania dau doar tampenii. Acum imi amintesc de porcariile alea de emisiuni, sau cum s-or numi gen: Iubiri secrete, Parinti contra copii, sau ceva asa. In fine, ma bucur ca nu am retinut numele corect .

@ andreiu7z, ca bine zici. imi place la TVR 1 ca nu baga reclame decat dupa ce filmul s-a terminat. La fel si HBO. Mai bine sa lase tot filmul si dupa film sa bage reclama si 20 de minute daca vor. Stiu ca din reclame traiesc posturile, dar prea se exagereaza. La PRO TV de ex, uneori filmele incep la 8 jumatate seara si se termina aproape de ora 12? Pai ce e asta?
rain992 is offline   Reply With Quote sendpm.gif