imi place costumul tau dragonfly_drk
pe de alta parte da-mi voie sa fiu si eu off topic putin
imi sunt dragi oameni care au interes pentru ceva in viata, si pe deasupra romanii erau foarte ospitalieri candva fara a cere remuneratie pentru ada-postul oferit
convergenta interesului pentru film face mai probabila o buna intelegere intre administratori decat o neintelegere
defapt intelegerea lor ar fi si in avantajul nostru ... mai multe filme descarcate ... mai multi pasionati de forumuri "DEDICATE"
din cate am observat acest forum fara a fii in mod obstinent unul rpofesional este insa unul dedicat cinefililor ... iar acestia se vor cunoaste numai daca exista intelegere
atunci cand peste 60% din utilizatorii forumului de fata merg la prima sectiune a forumului ignorandu-le pe celelalte trebuie facuta o modificare de atitudine ... eu de pilda as da de pereti cu tastatura asta care ma chinuie groaznic, dar mai important ar fi altceva atunci cand imi doresc aceasta placere
daca la stadion vine unul care la fiecare meci mi se aseaza pe scaunul din fata sa nu crazi ca din cauza asta nu pot vedea eu meciul
in plus m-as bucura sa vina cam la vreo 100.000 de spammeri astazi pe aici si eventual sa le placa intr-atata forumul incat sa vina si a doua oara cu mai mult interes pentru film, iar treia oara sa inceapa sa scrie si altceva decat au parut ca stiu a scrie in primele 2 zile
in plus ei s-ar bucura sa te aibe "in trafic" pe site-ul lor, nu neaparat pentru ca ard de nerabdare sa stea la taclale despre cum se "trage" un film sau cum se hackuie pe ici pe colo
altfel trebuie sa stii ca sunt oameni recent sanctionati de justitie pentru ca au patronat site-uri care au oferit servicii ca ale dumnealor si foarte curand justitia va instala cenzura ca sa stii ca nu mananc cand scriu
bucurate ca suntem in aceeasi tabara
m-a costat 1 minut din viata sa vizitez site-ul dumnealor
n-a fost mult, dar daca lipsa de concentrare a ta si lipsa de topic coerent si sustinut de mii de utilizatori al forumului acesta o judeci ca fiind cauza pentru care dumnealor trebuie judecati ca spammeri, atunci le ramane o solutie: parteneriatul cu forumul acesta, schimbul de bannere
dar daca justitia se ridica impotriva unia din ei va cadea si celalt in aceeasi plasa
NU E SPAM ceea ce publica un domn interesat de film in forumul dedicat FILMULUI si iubitorilor lui
daca in alte forumuri o atitudine similara a fost considerata spam atunci inseamna ca ar trebui si eu sa impusc pasarelele care spameaza dimineata la fereastra mea
ce ai zice daca mi-e nu-mi plac cei care posteaza doar ca sa treaca pe acolo? sunt si ei spammeri? exista legi pentru a spune buna dimineata la revedere ce film vedem?
|