Thread: Oscars 2011
View Single Post
Old 03 Feb 2011, 17:49   #74
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by ghost90:
Mie mi-ar placea sa-l ia Hailee Steinfeld(ar fi statueta la doar 14 ani )..pe de alta parte nu inteleg totusi de ce nu e nominalizata la Best Actress in a Leading Role...

Teoretic, rolul ei a fost de Leading Actress, dar Academia tinde sa ii bage la Supporting pe cei care sunt la inceput de drum. In plus, asa are si mai multe sanse. Helena was lovely, pentru cat i s-a dat sa faca. Aduce o anumita eleganta rolurilor sale, chiar imi place de ea, indiferent daca e sclava goth a lui Burton sau nu .

Cat despre Bale, 2 minutes into the movie si nici nu mai bagi de seama cat de mult a slabit, te lasi captivat de rol. Suna ca un cliseu, dar pur si simplu se transforma trup si suflet; nu-l vezi pe Bale pe ecran, ci pe un drogat, care are insa cele mai bune intentii. In plus, gotta love his smirk . Eu i l-as da fara ezitare. Cum am spus, si slabitul face parte din cerintele meseriei, dar dupa ce vezi The Fighter, iti dai seama ca intr-adevar a facut ceva special cu rolul si nu s-a limitat doar la a arata ca naiba. Ma bucur ca spre deosebire de altii, Bale va lua un Oscar meritat pentru un rol si nu un Oscar tip "scuze, stim ca trebuia sa ti-l dam mai devreme". In categoria lui, totusi nu stiu ce cauta Mark Ruffalo pe acolo, credeam ca lupta se va da intre Bale si Garfield...

Originally Posted by rifa:
Eu unul am ramas impresionat de prestatia lui... Cred ca te-ai uitat la film cu ochelari de soare
Daca il citeai cu atentie, realizai ca a spus ca nici macar n-a vazut filmul si asta e chiar mai grav. I'm so rooting for Firth & Bale, de restul nu-mi pasa.

All in all, a fost chiar un an bun pentru filme, chiar daca majoritatea s-au lasat mult asteptate...