Thread: Oscars 2011
View Single Post
Old 02 Feb 2011, 18:19   #66
buticut
Guru

buticut

^Should have been the host...

Iar inexactitatile din TKS sunt chiar irelevante. Intr-adevar, se sugereaza subtil cum ca Edward ar fi simpatizat cu Hitler, doar ca nu se pune accent pe asta si nici nu a fost cazul sa se puna, la urma urmei filmul a fost despre Bertie si nu despre fratele sau. Poate ca ar fi interesant sa vedem si un film despre Edward ...Iar cat despre Winston, nu are destul screentime cat sa deranjeze.
Oricum nu m-as supara deloc daca TKS ar lua premiile mari la Oscaruri, ceea ce probabil se va si intampla, desi FIncher mai are inca sanse la regie. TKS e un film satisfacator din toate punctele de vedere si surprinzator de amuzant, avand in vedere subiectul dat. Firth, Rush, Bonham Carter si chiar si Pearce hit all the right notes. M-am bucurat in special de lipsa overactingului in care tinde sa cada Rush, dar si de revenirea Helenei in ceva mai...lighthearted. She's really good in this. Iar Firth, jos palaria. De fiecare data cand avea o foaie de hartie in fata, reusea sa ne transmita acea frustrare ce se simte cand intentiile nu se potrivesc cu rezultatul final. In plus, e unul dintre putinele filme in care injuraturile sunt atat de bine justificate . Ma bucur ca nu au facut nici din momentul-cheie al filmului un sobfest - a reusit sa emotioneze si chiar sa amuze, fara sa cada in ridicol. De fapt, momentul care chiar m-a prins a fost cel in care Firth plange - men who cry in limita normalului, always gets me .

Probabil singura categorie cu adevarat incerta de la Oscaruri e cea a actritelor in rol secundar. Nu m-as grabi sa o declar pe Leo castigatoare, nu mi s-a parut un rol atat de deosebit; after all, being bitchy is not that hard. O buna bucata de vreme, Jacki Weaver era data ca winner, acum o cred in stare pe Hailee Steinfeld sa provoace o surpriza.

Last edited by buticut : 02 Feb 2011 at 19:37.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif