Thread: Oscars 2011
View Single Post
Old 01 Feb 2011, 16:42   #62
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by Chambord:
Originally Posted by buticut:

Interviurile facute fratilor Coen imi amintesc de o fotografa care nu voia nici in ruptul capului sa ma ghideze si sa imi spuna ce pozitii sa adopt, ci imi spunea sa-mi gasesc propriul meu ritm si sa pozez cum vreau, ca sa ma simt cat mai in largul meu si sa para totul cat mai natural.

wow buti, u a model ?
can u share some of those "cat mai in largul meu si sa para totul cat mai natural" ?
please ?

----
Cea mai tare faza cu TSN asta. Fix acum o saptamana era castigator sigur, clar si indiscutabil al principalelor 2 Oscaruri ... si ... in numai cateva zile ... everything fell apart ... oscar noms, PGA, DGA ... iar acum ar fi o surpriza sa mai ia caimacul.

Ioi nu , as vrea eu. Pozele erau de sfarsit de an si in loc sa le facem in vreun amarat de studio, ne-am ales fiecare locatia. Mie mi-au facut poze atat indoor, cat si outdoor, pacat ca nu prea sunt eu fotogenica + pe atunci aveam ceva mai multe kg in plus . Vezi, daca ai avea Facebook nu le-ai mai cere .

Cat despre TSN, probabil va trebui sa se multumeasca doar cu Oscarurile pt [classified information]

Last edited by buticut : 08 Feb 2011 at 18:18.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif