aici e vorba de instinctul de supravietuire, Danonino... gandeste-te. omul si-a taiat mana. il doare puternic. tu crezi ca el se mai gandeste la durere dupa ce a stat atata vreme intr-un loc, nemiscat? crezi ca se mai gandeste la durere cand vede lumina soarelui? crezi ca se mai gandeste la durere cand vede un ochi de balta cu apa statuta iar intre el si ea sta un perete foarte mare? nu cred...
hai sa o luam psihologic si medical. Pici pe jos si te lovesti. insa nu simti durerea decat dupa cateva secunde, cand iti dai seama ce s-a intamplat. la contactul cu solul, chiar daca te-ai lovit, o fractiune de secunda nu simti nimic pentru ca ai foarte multa adrenalina in corp... pentru ca (virgula) corpul tau inca nu este constient de ce s-a inatamplat.
exact asa e si aici. omul asta isi taie mana din disperare... e ca un sinucigas... exct aceeasi adrenalina o are in corp. insa pe langa asta, sa mai punem si deshidratarea si vedeniile. era speriat, era socat, vroia sa scape cu orice pret.
iti dai seama ca in momentul in care a iesit, nu a mai simtit durere ci eliberare si iti dai seama ca a coborat peretele acela pana la balta cu o singura mana, tocmai din disperare pentru o gura de apa.
mie nu mi s-a parut sa fie saltaret. ca nu a iesit afara si a inceput sa sara intr-un picior... sa fim seriosi, aia chiar ar fi fost o exagerare. mie mi se pare destul de echilibrat filmul. si crede-ma, poate pe tine nu te-a atins scena... insa iti spun ca multa lume a fost marcata de ea si pana si simplul ala tipat al lui a fost de ajuns sa socheze lumea. deci eu zic ca e bine... daca era mai mult, ei era deja exagerat...