WARNING: SPOILERS
Mi'au placut foarte mult coloana sonora si, desigur, Natalie Portman.Nu cred ca poate pune cineva la indoiala jocul sau actoricesc din acest film.A fost impecabila incepand cu tinuta si terminand cu toate starile pe care reuseste sa le redea extraordinar de bine.
N'o fi Cassel Al Pacino, dar are un farmec aparte si nu a jucat rau deloc.
Mila Kunis, sa fim seriosi..!Doar i s'a potrivit mult mai bine personajul datorita fizicului si atitudinii sale.Rol memorabil??Da, se poate spune si asa din moment ce nu cred ca o sa aiba un rol mai impresionant in cariera ei, dar om trai s'om vedea.
Sustin ideea cum ca finalul a fost absurd.A dansat cu ciobul in stomac 5 ore (vorba vine), apoi a realizat ce se intampla, a mai dansat ce'a mai dansat pentru ca apoi, in 5 secunde, sa sangereze cat un elefant.Mda.
Este unul dintre cele mai bune filme ale anului, clar.Dar, mie mi'a placut mult mai mult 127 Hours.Si il vad, fara doar si poate, peste TSN.
Darren Aronofsky si'a dovedit genialitatea in nenumarate filme si eram sigura ca nu ma va dezamagi nici de aceasta data, chiar daca au existat mici nemultumiri fata de Black Swan'ul sau.
Last edited by buticut : 26 Jan 2011 at 16:07.
|