Originally Posted by sergiuseling:
.
Mie-mi place că au ales să aprecieze în mod așa de consistent Winter's Bone sau True Grit (chiar dacă n-am văzut filmele)
|
Originally Posted by sergiuseling:
Ce nu mi-a plăcut: nominalizarea lui Bale și aprecierea lui 127 hours și nu a lui Another Year (desigur n-am văzut niciunul din aceste filme, se poate să fiu de acord cu ei după ce văd filmele)
|
Hmmpf...e mai presus de mine sa inteleg cum poti sa discreditezi si sa critici un film/o prestatie pe care nu l-ai vazut/ai vazut-o. Inteleg sa critici idei, sa ai indoieli in privira castingului (de ex ca tot vorbeam de Nolan, Anne Hathaway nu mi se pare ca are senzualitatea necesara pentru a face o Catwoman a la Michelle Pfeiffer), in privinta regizorului ales pentru o productie, etc., dar sa critici filmele per se, mi se pare cam exagerat. Si eu fac lobby pentru anumite filme, dar fara sa atac altele pe care nu le-am vazut.
Apropo, chiar nu conteaza ca TKS are 12 nominalizari. Si in 2009 Benjamin Button a avut 13 nominalizari si a luat doar 3 Oscaruri, pentru Make-up, Art Direction si Visual Effects. Si da, The King's Speech e nominalizat pt Original Screenplay. Ioi si de ce e The Tree of Life la pierzatori, daca filmul e ineligible?