Thread: Oscars 2011
View Single Post
Old 25 Jan 2011, 19:46   #24
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by sergiuseling:
.

Mie-mi place că au ales să aprecieze în mod așa de consistent Winter's Bone sau True Grit (chiar dacă n-am văzut filmele)

Originally Posted by sergiuseling:
Ce nu mi-a plăcut: nominalizarea lui Bale și aprecierea lui 127 hours și nu a lui Another Year (desigur n-am văzut niciunul din aceste filme, se poate să fiu de acord cu ei după ce văd filmele)

Hmmpf...e mai presus de mine sa inteleg cum poti sa discreditezi si sa critici un film/o prestatie pe care nu l-ai vazut/ai vazut-o. Inteleg sa critici idei, sa ai indoieli in privira castingului (de ex ca tot vorbeam de Nolan, Anne Hathaway nu mi se pare ca are senzualitatea necesara pentru a face o Catwoman a la Michelle Pfeiffer), in privinta regizorului ales pentru o productie, etc., dar sa critici filmele per se, mi se pare cam exagerat. Si eu fac lobby pentru anumite filme, dar fara sa atac altele pe care nu le-am vazut.

Apropo, chiar nu conteaza ca TKS are 12 nominalizari. Si in 2009 Benjamin Button a avut 13 nominalizari si a luat doar 3 Oscaruri, pentru Make-up, Art Direction si Visual Effects. Si da, The King's Speech e nominalizat pt Original Screenplay. Ioi si de ce e The Tree of Life la pierzatori, daca filmul e ineligible?

Last edited by buticut : 25 Jan 2011 at 19:54.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif