View Single Post
Old 24 Jan 2011, 16:13   #242
trups
Junior

trups

mda, se pare ca eu cel putin am inceput cu stangul pe acest forum.
am si eu o varianta.
pe un anumit forum (scuze, nu vreau sa fac reclama), e o regula de baza. toti cei ce scriu cu k, tz, mah, etc limbaj de mess. primesc 2 puncte de penalizare, la 10 puncte au contul banat, indiferent daca sunt utilizatori vechi de 3-4 ani sau noi, fiecare are cateva puncte de penalizare. pentru injuraturi 5 puncte, offtopic 1 punct... e o regula clara si o respect 90% din utilizatori.
in plus se primeste puncte de penalizare ,,bonus'' daca deschizi un topic cu un subiect ce il gasesti in prima pagina...
imi dau si eu cu parerea.
personal imi place cand judec pe cineva sa am si o acoperire... pentru o faza de amuzament ar trebui pusa gramatica limbii romane, (ce este mai esential pe forum) poate din cei 10000 de utilizatori incompetenti, 10 vor invata, ar putea fi ceva educational si din punctul meu de vedere este unic, nu am vazut pe altundeva, si chiar ar da o impresie de forum de calitate (serios, si in 5-6 pagini cred ca esentialul se invata)
inca ceva, cand un om este criticat pentru o greseasa din graba , involuntara ori din prostie, nu cred ca ar reactiona violent in vorbe daca macar ar primii si raspuns la problema lui.
salut
trups is offline   Reply With Quote sendpm.gif