View Single Post
Old 24 Jan 2011, 14:56   #83
Monotone
Senior

Monotone

Send a message via Yahoo to Monotone
Originally Posted by rvn:
Originally Posted by Monotone:
Sunt sigur ca nu ai mai auzit vreodata de David Fincher Nu incerc sa zic ca The Social Network e un film bun, sau mai bun ca vreunul anume..
acuma, pe bune....
poate ea n-a auzit cum spui tu,de Fincher.
dar,chiar si asa,faptul ca filmul "X" sau filmul "Y",este opera unui regizor consacrat asta inseamna ca din start filmul este nu "capodopera",caci as exagera,dar un film"foarte bun"?
sunt exemple destule care pot confirma ca nu e o regula asta.

Am specificat cat de "foarte bun" e din moment ce l-am categorisit drept un film bun pentru un weekend popcornist..
Nu numai ca nu vad de unde atatea premii, dar nu intra nici in lista filmelor preferate pe 2010
Cu toate astea nu e un film rau si nu cred ca ash face mofturi daca ash fi nevoit sa il revad.

Originally Posted by copila_satanista:
Monotone ... ne bucuram (sau nu) ca impresionatul pe facebook e ceva important pentru tine . Poti sa arati ca ai alte pareri si in moduri mai inteligente. Cred ca as putea sa vars si eu cate ceva depre frustrarile tale si iti povestesc si de ale mele ca sa nu zici ca sunt rea, dar nu o fac, cel putin nu pentru a explica un punct de vedere diferit.

Draga "copila_satanista", chiar te rog sa "versi" si tu cate ceva despre frustrarile mele.
Pana una alta, nu am cont de facebook, nu sunt un copil satanist si nici nu incerc sa imi traiesc viata in spatele tastaturii. (inca nu am 1200+ post-uri)

Nu vad nimic inovator la Facebook.

Imi dau seama ca Zuckerberg s-a inspirat de la tot ce exista pe piata inainte de Facebook, si singurul lucru inovator pe care l-a "inventat" a fost interfata simplista / minimalista care a atras atat de multi utilizatori.

P.S: Sa nu comparam Fight Club cu TSN.. totusi

<----- CINEMAGIA TROLL
Monotone is offline   Reply With Quote sendpm.gif