asa bun, am avut o discutie cu dl cinematic si rvn (sau m) am pus o intrebare si am gresit exprimarea s-a (fara linitea etc, lucruri ce nu ma intereseaza, cand fac o scrisoare email, recomandata etc le pun ok dar pe net le scriu la repezeala (motice personale de sanatate)) asta a comentat fara sa imi raspunda la intrebare ceea ce o consider un atac la persoana si am raspuns ca atare ( pe principiul daca ma ataci cu un cutit poate nu am cutit ci o bazooka, atac si cu cum pot) de ce mi-a sters doar posturile mele si nu si la acel domn? da, aberam total deaccord dar din moment ce el nu a raspuns si el abera, deci frumosilor hai sa nu mergem ca pe perioada comunistilor il fut.em (da e cuvant romanesc dupa 12 noaptea) pe unu hai sa-l ardem si pe celalalt.
nustiu ce comentai ca mi-am bagat si mi-am scot de 2 ori (voi nu faceti asta? atunci e trist) eu asa vb cu inspectori ai invatamantului cu ministri, directori profesori etc ( evident in masura in care pot, ca nu vb cu o femeie asa,)
asa omu ala dl cinematic m-a atacat in 2-3 posturi, ma doare undeva ca a-ti sters posturile mele, ale lui de ce au ramas?
cum am mai spus-o pot sa vb si in birou si pe santier sau pe strada pe intelesul tuturor, nu vreau sa comenteze un jeg la mine ca nu ne cunoastem, sa imi spuna ceva de genu: daca nu erativoi noi nu aveam inspiratie si nu ne amuzam, credeam ca e un forum ok, oare de ce pe celelalte 20-30 forumuri nu a comentat nimeni?
moderatorilor gandtii putin ca aveti o minte si o ratiune. citisti mai bine ce am scris acolo si ve-ti vedea ca totul are o logica...
da am greseli ca scriu extrem de repede la pc fara sa verific, asta nu e motiv sa fiu atacat.
prostia mea este ca nu am asteptat pana luni sa intreb un om avizat (vreun moderator face to face) si am inceput sa intreb toti papa lapte pe aici.
oare din cauza asta au renuntat multi sa mai scrie pe site dupa 3- 4 ani de activitate?
Last edited by trups : 23 Jan 2011 at 02:47.
|