Originally Posted by Cinemania:
Originally Posted by Monotone:
Nu e prea informativ. Ce s-a intamplat cu Barry Lyndon, Odiseea Spatiala, Paths of Glory, The Killing... ?
|
Am specificat mai sus rostul top-ului si daca ai fi citit ce am scris, iti dadeai seama de ce nu am tinut sa fac o lista completa a filmelor marca S K si de ce am ales sa omit filme ca "Barry Lyndon, Odiseea Spatiala, Paths of Glory, The Killing"
(+ Lolita, ca sa nu amintesc si de scurtmetrajele renegate de la inceputul carierei)
Ma uit de cateva zile la comentariile user-ilor de pe cinemagia ( de pe site ) si vad cum domneste o prostie profunda si ma intreb ce ii atrage. Probabil e mai usor sa vezi un film cu bataie si efecte speciale decat sa citesti o carte daca nu te ajuta imaginatia. Asa ca generatia blockbusterilor de PRO TV, placut impresionati de gore + explozii, intra sa isi lase comentariile monosilabice pe cinemagia. Noroc ca nu sunt multi in stare sa dea register si pe forum
Acum mi-l imaginez pe Claudiu_daniel_lugoj cum incearca el sa se uita la 2001: O.S si sa dezlege ideile imprumutate de la Nietzsche, incercand sa elucideze misterul finalului, adormind eventual pe "Also Sprach Zarathustra"
Cum altfel ash fi omis Odiseea Spatiala daca si avatarul meu imi tradeaza rangul de fan.
Imi place insa completarea lui Dl. Cinematic si mai ales partea cu
Quote:
mesajele de ieri şi azi ar fi primele dintr-un topic "nou-noutz"
|
Ma bucur ca cineva a inteles