Thread: "WebSiteStory"
View Single Post
Old 21 Jan 2011, 09:48   #21
rc-st.
Senior

rc-st.

eu am alergat sa il vad la premiera
cand am intrat nu era nimeni
...
si la care unu imi spune sa intru in sala!
intru in sala, lume multa, intuneric, pe ecran una care vorbea singura cu un webcam
sala arhiplina de pitipoance si mari celebritati
n-am avut loc ca lumea nici pe scara
am stat acolo si m-am uitat la film apo(vreau sa spun videoclipul lungit de 2 ore cu anumite momente copiate din reservoir dogs - daca asta e filmul pe care il amintesc eu regizat+jucat de tarantino in care un tip se infiltra in mafie si trebuia sa stie sa spuna un banc, si tot ce facea juma de film era sa invete sa spuna bancul acela pe care intr-un final il spunea mafiotilor la pisoar si toti il credeau de-al lor si il acceptau - la fel faza cu tipa care voia sa faca pipi?!?!?!)i chisu spune ca ne asteapta la petrecere - deh, de petreceri a fost bun intotdeauna - daca regiza la fel de bine cat organiza petreceri poate luam si un oscar ceva
apoi ies din sala si cand sa merg la petrecere o ploaie torentiala
deci am mai vazut ploaie torentiala dar ca aia niciodata
statea maria dinulescu acolo si tot astepta sa se termine ploaia si tot nu se termina, si un tip care era cu el, un tocilar englez sau ceva, a alergat prin ploaie si i-a adus jeepul la scara, sa nu se ude saracuta , apoi a plecat si ea
nus ce a fost la petrecere, dar cat de ratat a fost filmul atat de ratata a fost si petrecerea aia torentiala - eu unul am luat o baltoaca de 30 de cm in care mi-am afundat adidasii nike nou nouti!
rc-st. is offline   Reply With Quote sendpm.gif