View Single Post
Old 18 Jan 2011, 20:25   #283
princess_peach
Guru

princess_peach

Ah...inca ceva...Am observat, in general pe paginile actorilor Disney (Miley Cyrus si Selena Gomez, mai exact) ca "marii fani", care ii idolatrizeaza pe multi dintre ei, isi schimba radical parerea...avand niste argumente tampite de-a dreptul!
Sa dau si exemplu...
irina_irra :
hmm...Selena Gomez ...pai ce sa spun...arata bine este draguta. dar este foarte fitoasa...in lumea de azi ..toate pipitele ajung vedete ce sa zic. a jucat si ea intr'un serial cu adolescenti si acum toti copii o adora ea e "the best" e "incredibilaa""fenomenala"

ok ok..am urmarit'o si eu...si imi retrag si eu tot ce am zis...o credeam o fitoasa si inganfata...dar e mult peste aletele sa fim seriosi

missmiley16

sa stii irina ca nu numai copii o apreciaza...de cand m-am uitat la P.P.P- Princess Protection Program a inceput sa imi placa de ea

imi retrag tot ce am spus o o ingamfataa mare o uraaasc

@Vortex: Am vazut ca ai postat si tu convorbirea asta dintre ele..Vroiam doar sa stiu de ce si-au schimbat asa brusc parerea? De ce isi urasc idolul dintr-o data?......In caz ca se mai uita si ele pe forum....

Asa...si inca un exemplu care, sunt sigura, este deja celebru pe aici...

mileycyrus

Miley...de unde sa incep?nici macar nu am cuvinte sa descriu...o iubesc enorm...e idolul meu...nush cum ar fi fost dak nu as fi auzit de ea...insa cert este faptul k e o f buna kntareatza shi actrita adik dak stai sa asc mel ei q f multa atentie iti vei da seama k trezeste o parte din tn...una ascunsa pe are nu vroiai sa o vezi...mnie una asha mi s-a intamplat....

nici numai shtiu dc am postat acest com pt k pe zi c trece o urasc mai mult deoarece am aflat nste lucruri ingrozitoate de la persoane kre o cunosc forte bn shi yo p acei oameni...in concluzie nu credeti ce este pe la tv sau in reviste doarece totul este o minciuna

Asa deci, cum e posibil?!

Last edited by princess_peach : 18 Jan 2011 at 20:30.
princess_peach is offline   Reply With Quote sendpm.gif