View Single Post
Old 17 Jan 2011, 18:32   #277
princess_peach
Guru

princess_peach

Originally Posted by buticut:
Originally Posted by Vortex:
Probabil a gresit neintentionat.N-ul e langa M pe tastatura .Oricum asa e la moda azi printre "pitzipoance",sunt sigur ca o sa aiba "succesuri" in ceea ce priveste detalierea experientelor dupa un film :vomitat,plans,ras si altele.In cazul ei cred ca a vomitat gramatica limbii romane!

Mai, stiu ca asa se apara toti, ca "m"-ul e langa "n", dar scapa destul de ieftin cu asta, fiindca nu sunt convinsa ca intr-adevar tipa stia ca voma se scrie cu "m" si nu cu "n", mai ales daca greseala asta se repeta de mai multe ori in comentariu. Si chiar asa greu e sa arunci o privire peste ce ai scris, inainte sa il trimiti? Inteleg un typo, 2, dar cand deja tot textul e plin de asemenea greseli grosolane, e ceva suspect la mijloc si scuza cu "m" e langa "n" nu prea mai tine.
Exact!...si chiar daca a scris cu n in loc de m a zis vont...ce vrea sa insemne?..si daca scri cu m, tot nu are logica! A si repetat de doua ori cuvantul cu n...Eu cred ca nu stie ca se scrie cu m...
Putea sa se mai uite o data pe ce a scris, nu-i lua mai mult de 30 de secunde!...
Si legat de ce a zis Vortex....cu experientele dupa un film......total de acord!...
princess_peach is offline   Reply With Quote sendpm.gif