Thread: Seriale TV
View Single Post
Old 16 Jan 2011, 12:39   #618
danonino
Guru
 
danonino
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,123
Vorbesc de serialul Lost.

Maaama! Deci as bate-o pe negresa cu ranga. I-as rupe oasele pe rand. Fara mila, fara compasiune, fara regret.
Ma refer la mama lui Walt, Susan, cu care moartea a fost blanda.
Ea era la facultate cand a ramas gravida. Asa ca, Mike a renuntat la cariera lui, la visele lui, s-a dus sa munceasca pe santier ca un salahor numai ca sa o intretina pe Susan in facultate. Pe langa faptul ca muncea, el mai statea si cu copilul.
Tipa termina facultate, isi gaseste un loc de munca bun aproape de casa. La scurt timp, i se ofera un post peste ocean, ea il accepta, fara sa discute cu Mike. Ajunge acasa, ii spune lui Mike ca pleaca la Amsterdam si ca ia si copilul cu ea, pe el nu il ia, ca altfel nu putea sa se f**a in voie cu seful ei.
Ca sa fie sigura de treaba, il pune pe Mike sa renunte la drepturile paternale, bagandu-l pe copil la inaintare, drept motiv, ca va primi playstation2 cand va fi mare.

Negrul ala, Mike, e prost. Daca as fi fost in locul lui, as fi luat-o pe aia la bataie. O dadeam cu capul de fiecare centimetru patrat al casei, as fi batut-o cu lantul. As fi schilodit-o bine-bine, dadeam cu masina peste ea, ca sa fiu sigur bagam si marsarier, fara a avea nici cea mai mica urma de ezitare.
Toate astea nu sunt pentru ca l-ar fi parasit pe bou, ca ar fi luat copilul cu ea. Ci pentru ca a cerut caderea din drepturile parentale, folosind ca pretext viitorul copilului, cand ea se gandea doar la p**da ei.

Nu cred ca am mai urat atat de mult un personaj dintr-un film.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif