Originally Posted by SMC:
Ideea ar fi, Dl.cinematic, sa nu fi putut sa sesizezi astfel de alipiri - tu, sau oricine. Stim - si cred ca am mai zis-o - ca la Hitch nimic nu era intamplator sau mantuiala, ba mai mult - obsesie cinematografica. ( Pana si costumul ala albastu al lui Tippi Hedren din "The Birds", nu era intamplator albastru, de ex.) 
|
Curios e faptul ca, daca vorbim de alte aspecte tehnice (decorurile, spre exemplu), lucrurile stau cu totul altfel. Tehnica a evoluat, Hitch a ramas acelasi. Aceleasi decoruri vetuste, de mucava le intilnim chiar si in ultimele sale filme. Intr-un interviu, un colaborator de-al sau afirma ca Hitch nu accepta nicicum progresul in anumite compartimente, avea oroare de schimbare. Si cred ca asta e unul dintre motivele pentru care steaua sa incepuse sa apuna la Hollywood. Ramasese credincios vechii scoli, refuza adaptarea la realitatile contemporane, astfel incit filmele sale incepusera sa arate cam prafuite comparativ cu noua generatie care venea puternic din spate, aducind un suflu nou...