Thread
:
De la lume adunate (perle din comentariile de pe site)
View Single Post
11 Jan 2011, 11:32
#
262
copila_satanista
darkest music addict
Avand chef sa ma amuz si eu cu cateva perle am cautat pagina perfecta pt asa ceva, cea a super-vedetei Miley Cyrus si am citit la intamplare :
mileycyrus
pe 06 Aprilie 2009 21:07
Miley
Miley...de unde sa incep?nici macar nu am cuvinte sa descriu...o iubesc enorm...e idolul meu...nush cum ar fi fost dak nu as fi auzit de ea...insa cert este faptul k e o f buna kntareatza shi actrita adik dak stai sa asc mel ei q f multa atentie iti vei da seama k trezeste o parte din tn...una ascunsa pe are nu vroiai sa o vezi...mnie una asha mi s-a intamplat....
mileycyrus
pe 9 iunie 2009 17:06
nici numai shtiu dc am postat acest com pt k pe zi c trece o urasc mai mult deoarece am aflat nste lucruri ingrozitoate de la persoane kre o cunosc forte bn shi yo p acei oameni...in concluzie nu credeti ce este pe la tv sau in reviste doarece totul este o minciuna
gabita1991
pe 14 iunie 2009 15:24
Si care sunt acele lucruri ingrozitoare care le-ai auzit despre ea?Mi le poti impartasii si mie te rog frumos?Id-ul meu este sweet_gabitzuka ...mersi anticipat!!!
Daca n-aveti ce face si vreti sa va apuce rasu'-plansu' ... cititi mai multe :
http://www.cinemagia.ro/actori/miley-cyrus-32071/
11:35
.
copila_satanista
View Public Profile
Send a private message to copila_satanista
Find More Posts by copila_satanista