Thread: Oscar, 2011
View Single Post
Old 11 Jan 2011, 03:54   #85
buticut
Guru

buticut

^E si una si alta. Adica a aparut si ca film de trei ore parca, dar si ca mini-serie. Trebuie sa ii acord si eu o vizionare, se pare ca intr-adevar e the real deal. In plus, Edgar arata destul de bine, asa ca un bonus si zvonurile spun ca si Edgar Jr. arata la fel de bine . Intr-adevar, prezenta unor filme precum Un Prophet si Secret Sunshine ma cam surprinde. S-a vorbit la un moment dat si de o nominalizare pentru actorul principal din Un Prophet...I mean, n-ar fi trebuit ca Academia sa faca asta anul trecut? Dupa mine, Profetul are 0 sanse sa mai pupe vreo nominalizare...no way! Nici nu cred ca s-au mai facut special screenings pentru el.

Cat despre restul...Manohla Dargis are 2 documentare in Topul ei BP, A.O. Scott pare sa fi fost intr-un FEMINIST MODE: ON cand a facut top-ul regizorilor , iar la actori vad ca Edgar apare pe lista tuturor, Tahar pe una, iar Cassel pe doua. Acu' intrebarea ar fi pentru care Mesrine sa fie nominalizat Vinnie: primul sau al doilea? La capitolul supporting actor, situatia sta ceva mai bine. Vad multa dragoste pentru Bale, ceea ce e bine , dar ma intreb ce face Chris Cooper acolo, fiindca nu cred ca The Company Men e eligibil pentru vreo nominalizare. La scenarii Manohla pare sa aiba din nou o slabiciune pentru filmele documentare...

I don't know, mi se par niste liste care se forteaza cam prea mult in a fi neconventionale.