Thread: "True Blood"
View Single Post
Old 06 Jan 2011, 00:29   #26
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

am vazut toate sezoanele si pot sa spun ca al treilea e mult mai intens decat celelalte. un singur lucru ma deranjeaza. asa zisele relatii intre persoanele de acelasi sex. nu sunt chiar gretoase dar sunt cam multe. eu stiu ca e un serial care spune "nu" tabu-urilor. da nici chiar asa, 'domle. in fine... finalul e super misto. il recomand. acuma nu am inteles cand o sa apara urmatorul sezon... chiar nu pot astepta... vreau sa vad ce se va intampla in continuare. chiar daca am impresia ca Sookie nu va mai aparea... sau parca vad ca vom avea o surpriza neplacuta si vreun actor principal va fi schimbat. iar in cazul asta, voi fi foarte dezamagita. spun asta pentru ca asta se intampla in mod normal c serialele bune. la un moment dat, o dau in bara. dar nu avem de ales si asteptam sa vedem.

P.S. am incercat sa vad si "The vampire diaries". multa lume spunea ca e mai bun decat True Blood... no way, nu e. e mult inferior. adica, unde sunt miturile cu vampirii care nu au pot sa iasa ziua afara in soare, etc? (in fond, asta e savoarea si serialului True Blood... slabiciunile vampirilor si incercarea lor de a se perfectiona, incercand sa rezolve aceasta "problema") e un fel de Twilligt cu mai multe efecte. in rest, aceeasi poveste, usor modificata. patetic.