View Single Post
Old 02 Jan 2011, 23:28   #1158
sergiuseling
Guru

sergiuseling

Originally Posted by rvn:
windom,
ai nota 10 de la mine...
nu stiu cum se face, dar chestia asta cu navalirea fetelor bisericesti prin casele oamenilor, cu "craciunul" sau "botezul" ar putea fi foarte bine considerata de catre stat o activitate lucrativa foarte buna de impozitat.

Trebuie să existe voință pentru a face asta, dar cum stau lucrurile părerea generală e că nu se dau bani suficienți pentru biserici și apoi să-i mai și impozitezi pe cei care-i donezi către Biserică ar fi o sinucidere electorală.

Știu eu destule cazuri de deputați și senatori care aveau ca principal program electoral sprijinirea bisericilor. Și dacă pentru asta au fost votați fiți voi siguri că se vor da bani de la buget și nici pomeneală de impozitare.

Când vom avea și noi biserici care să nu mai trebuiască renovate sau să nu mai fie în construcție, iar numărul lor să crească astfel încât să încapă toți oamenii înăuntru neînghesuiți atunci poate se va schimba ceva.
Cum să spun e ilogic să crezi că atât timp cât bisericile sunt în construcție sau în renovare și mai toate sunt neîncăpătoare poți să le și impozitezi.
sergiuseling is offline   Reply With Quote sendpm.gif