View Single Post
Old 02 Jan 2011, 23:08   #1157
sergiuseling
Guru

sergiuseling

Originally Posted by Pitbull:
Si pentru cei ce cred în Dumnezeu e normal sä existe extraterestri. Ba chiar e obligatoriu. E o tâmpenie vecinä cu blasfemia, sä crezi cä Dumnezeu ne-a creat numai pe noi, în tot Universul.
N-am apärut din întâmplare, am apärut cu un rost. Asa a orânduit El lucrurile - si pentru noi, si pentru ceilalti.
Faptul cä Dumnezeu ne-a creat după chipul și asemănarea Lui și și-a trimis fiul să se jertfească pentru noi nu exclude prin nimic existenta extratereștrilor echivalenți cu noi. Fraza ta, Sergiu, e la fel de logicä precum ai spune: "Dacä la noi plouä când sunt nori si e soare când e senin, nu väd de ce ar exista trotinete în California."

Ba mai degrabă e ceva de genul: "Dacă la noi plouă când sunt nori și e soare când e senin, nu văd de ce ar exista centauri în California."
Desigur se poate să existe, doar că momentan nu i-a văzut nimeni și nicio dovadă concretă cum că ar exista nu există.

Mă tot gândesc la un motiv pentru care ar exista extratereștrii și nu găsesc. Dar poate așa sunt eu: am nevoie de dovezi pentru a crede ceva, iar în acest caz nu găsesc nici măcar un scenariu plauzibil.
sergiuseling is offline   Reply With Quote sendpm.gif