Of... am recitit toate comentariile din acest topic...
Jalnic! In primul rand tu rvn si tu pitbull... de ce va conversati pe forum? Puteti sa discutati intre 4 ochi, prin casa, prin dormitor, pe la cluburi... oricum parerile voastre coincid. Parca sunt scrise de aceeasi persoana... cu exceptia chestiei cu FMI-ul... de mare gandire rvn, zau
Asta demonstreaza ca habar nu ai despre ce se intampla in jurul tau. Ce legatura are cu FMI cu o lege care nu ia bani de la bugetul statului (adica aia din impozitele "noastre" cum scrieti voi?).
Pitbull... Jesus omule, nu vrei odata pentru totdeauna sa nu mai dai copy paste ale articolelor lui Gorzo, apoi sa scrii rautacios despre anumite pareri, iar sa dai copii paste, si iar sa fii rau?
Da, pentru Dumnezeu (ca tot suntem in Craciun!) fa ceva al tau! Fa un al doilea film, depune la CNC, nu te multumi doar cu ciurucuri... ok, fa o cutie a milei si cotizez si eu... dar stai acasa daca nu esti in stare sa faci ceva. Nu stiu cine sunt ceilalti... dar poastarile lor sunt extrem de pertinente. Tu si rvn parca sunteti in oglinda! Si sunteti pe langa subiect de fiecare data. Draga rvn iti trebuie multa citire ca sa scrii de FMI si de alte chestii economice! Si o spun din suflet. Nu te baga in ceva ce habar nu ai! Stai in lumina lui pitbull, macar ai o logica. Dar lasa chestiile economice si legislative. Esti complet pe langa subiect.