Originally Posted by Federico:
Originally Posted by miercuri:
Enter the Void - am rezistat o ora din el. Restul dezlanarii mai tine inca pe atat si jumatate, poate o sa am rabdare sa-l termin la un moment dat. S-ar putea sa fie una din cele mai mari ineptii cu pretentii din ultimii ani. Impostorul asta de Noe has the subtletly of a teenage boy on crack. Ar trebui sa-i explice cineva ca all the pretty lights nu inseamna directing si nici writing. In viata mea nu cred ca am dat peste o abordare mai puerila si defectuasa, iar materialul abordat e oricum o poveste cliseica de doi lei.
Ah, si era sa uit de that pouty bitch Paz de la Huerta, creatura mai antipatica si antitalent mai mare nu cred ca exista in lumea cinematografiei. Bineineles ne onoreaza cu prezenta exhibitzionista scoliotica. Altfel nu se putea.
|
Singura cale morala de reprezentare a violentei e de a o face sa doara.
Un om care a spus asta nu are cum sa fie un impostor. Vezi articolul din Fim Menu #7.
Orcum, sper sa vad si eu filmul cat mai curand.
|
Sunt atatia alti cineasti care au stiut sa-si faca violenta sa doara fara a a apela la trucuri ieftine de regizor de videoclipuri.
Enter the Void mi se pare ca ii da cel mai bine arama pe fatza. O labareala gimmicky, artificii tehnice peste artificii tehnice atat de obnoxious si previzibile incat nu face decat accentueze banalitatea crasa a scenariului. Prima sectiune iti serveste totul atat de mura in gura incat devine jenant sa te uiti. Tentativa lui Noe de a transpune pe film o tehnica gen stream of consciousness e rizibila de-a dreptul. Iar actorii, toti niste poame. Dar slava domnului, in 2010 mai sunt o gramada de tineri pastilatzi si impresionabili care sa caste gura si la asa ceva.