Thread: "Black Swan"
View Single Post
Old 22 Dec 2010, 00:08   #1
miercuri
Guru

miercuri

"Black Swan"

S-ar putea ca pentru mine asta sa fie cel mai frumos film al anului sau poate chiar al ultimlor ani. Si probabil Aronfsky-ul meu preferat. E vorba insa de un cu totul alt Aronfsky din punct de vedere estetic (dat fiind subiectul se cerea intr-adevar ceva grandios, melodramatic), iar schimbarea ii iese minunat, fara a se lepada insa de incarcatura bolnavicioasa caracteristica. As spune ca Black Swan se situeaza undeva intre The Wrestler si Pi, insa mi se pare cu mult mai desavarsit. Singurul repros pe care l-as aduce ar fi scenariul oarecum simplist, dar este mascat de o executie impecabila, asa ca nu are rost sa insist.
Ca prestatii, Vincent Cassel are, bineinteles, o carisma libidinoasa incantatoare. Natalie se descurca absolut onorabil si cu daruire. Face probabil cel mai complex rol al ei de pana acum, dar parca aveam asteptari un pic mai mari. Intr-un an cum e asta totusi, fara concurenta foarte serioasa pentru Oscar la Leading Actress, ar putea chiar sa castige insa. Mila Kunis e intr-un rol ceva mai putin proeminent decat imi inchipuisem din trailer. Nu e sclipitoare, dar in orice caz bine aleasa.
9/10 De revazut la cinema de indata ce va fi posibil!
Ah, am uitat sa pomenesc de Ceaikovski

edit: m-am mai gandit un pic si scenariul nu e simplist, e excat cat trebuie

Last edited by miercuri : 22 Dec 2010 at 14:03.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif