Comentarii Inception
claudiu7boss pe 17 Aprilie 2010 17:44
Leonardo DiCaprio se joaca cu mintile nostre, dupa Shutter Island acum Inception, daca te uiti la ambele devi nebun de legat
Genial. Intr-adevar, daca le vezi simultan ai mari sanse sa amesteci realitatile. Recomand sa vezi Inception prima data. Garantez ca nu vei percepe nici o modificare a sanatatii psihice ... verificat si omologat.
alina_stroila pe 13 august 2010 15:04
nu-i la moda sa mergi la cinema

.. e la moda sa vezi filmul in cele mai bune conditii ... si sa ai nitzel respect pt tine..Foarte faina notarea!
, no comment
Mrc pe 17 August 2010 16:45
Un Film Excelent
Nu m-am asteptat sa vad un film atat de bun cand am intrat la cinema. Trebuie vazut si revazut pentru ca este un film super iar ideea cu totul noua, ceva ce nu sa mai abordat pana acum. Il recomand fara indoiala -mai ales pt. amatorii genului.
Pai sa am pardon domnu meu!!! Pai, zic io, daca ideea nu s-a abordat pana acu (oare?), cum poate exista genul? Adica cum pot exista abonati la ceva ce nu se exista? Sau stai! M-ai ametit. Care e ideea, care e forma si care e genul? Cu siguranta nu e simplu de raspuns, deci mesajul tau trebuie citit, recitit, citit din nou si recititi ... si inca ... si inca, pentru ca este superb, si inca ...