Originally Posted by rrs85:
Originally Posted by mvpsebi:
Pai daca nu era Neagu, ne opream in grupe..logic. Sigur ca noi ne mai puteam baza si pe jocul cu extremele, doar ca Varsaru s-a accidentat, iar Elisei a fost si ea absenta de la acest turneu, a prins o forma 'fantastica'. Si jocul cu pivotul era unul din punctele noastre forte, insa e mai greu cu Galca, gaina batrana si Oana Manea, nu stiu ce cauta vaca asta la nationala..e cea mai buna la faulturi in atac si ratari singura cu portarul.
|
Prietene, imi pare rau dar trebuie sa iti spun, esti de-a dreptul ridicol, extrem de ridicol... Ca sa nu mai spun ca emani o "dobitocenie" iesita din comun. Daca nu ai nici cele mai elementare notiuni de handbal STAI in banca ta, esti PENIBIL!
|
Mai maestre, daca tot ai tu atatea notiuni de handbal, si vad ca n-ai ce face decat sa dai limbi toata ziua pe forum, incearca sa revezi meciurile Romaniei de la acest turneu si sa fi atent la 'prestatiile' Oanei Manea ca sa vezi ceea ce se poate vedea clar ca lumina zilei..si anume ca handbalista noastra ne-a irosit foarte multe atacuri prin faulturile sale, iar atunci cand nu faulta si reusea sa se desprinda din marcaj, de obicei rata, tocmai cand aveam mai mare nevoie sa ne distantam de adversare sau sa revenim in joc. Si nu-ti fa griji, ca au mai fost penibili care au afirmat acest lucru, oameni mai priceputi ca mine si ca tine, care chiar au avut un cuvant de spus in handbalul romanesc. Pana la urma, a fost un rezultat bun pentru noi la acest turneu, dar nu cred c-ar trebui sa facem sarbatoare nationala, se putea mai mult.