Thread: Bancuri
View Single Post
Old 18 Dec 2010, 20:35   #1468
Moody
Veteran

Moody

Ajung Obama ,Medvedev si Basescu la Dumnezeu. Obama il intreaba pe Dumnezeu:
-Doamne , cand o sa pot scoate America din criza asta politica?
Trec 2 minute iar Dumnezeu ii da rapunsul:
- Obama , nu in mandatul tau!
Obama foarte suparat pleaca. Merge Medvedev si-l intreaba pe Dumnezeu:
-Doamne cand o sa fie Rusia iarasi o forta mondiala cum era intr-o vreme si sa ne fie si noua mai bine cu politica?
Trec 3 minute iar Dumnezeu ii da raspunsul:
-Medvedev nu in mandatul tau.
Ajunge si Basescu in fata si il intreaba pe Dumnezeu:
-Doamne cand o sa ma iubeasca lumea din nou si o sa pot iesi din nou sa fac bai de multime cum faceam inainte?
Trece 1 ora , trec 2 ore , trec 3 ore? iar intr-un final Dumnezeu ii da raspunsul:
-Basescule, nu in mandatul Meu!

Intr-o zi bulisor vine la taicasau si li intreaba:
-Tati,ce e politica?
-uite cum sta treaba.Eu aduc banii in casa,eu sunt finantele;mana ta scoate banii,ea e guvernul;bunicul are grija ca totul sa fie bine,el e sindicatul;servitoarea e clasa muncitoare;tu esti poporul iar fratele tau mai mic este viitorul.Ai inteles?
Bulisor nu intelege si pleaca la culcare.La miezul noptii isi aude fratiorul plangand deoarece facuse in pampers.Bulisor incearca sa isi trezeasca mama dar nu reuseste.Se duce dupa servitoare pe care o gaseste cu tatal sau care se "ocupa" de ea, iar bunicul dormea. In acel moment Bula a inteles ce e politica.
A doua zi tacsu il intreaba pe bulisor:
-Ei fiule ai inteles ce e politica?
-Da! raspunse Bulisor. Finantele f** clasa muncitoare, sindicatul ii priveste pe ascuns, guvernul doarme, nimanui nu ii pasa de popor iar viitorul e in cacat.

Last edited by Moody : 18 Dec 2010 at 20:39.
Moody is offline   Reply With Quote sendpm.gif