Nu a fost o glumita,am incercat sa subliniez faptul ca Aramis cu toata cultura lui cinematografica si putere de analiza a filmelor a lasat un reply absolut copilaresc si inutil,dar tu te trezesti sa imi atragi mie atentia,doar pentru ca sunt un "nou venit".Si daca tot esti asa de bine organizat si meticulos si mi-ai facut un program prin care sa ma reabilitez o sa-ti urmez si eu exemplul:
1.Intotdeauna imi exprim propriile pareri,nu dau copy/paste fara sa pun si ghilimelele de rigoare .Si in plus daca as avea de gand sa imi cer scuze(chiar..pentru ce naiba sa imi cer scuze?) as putea sa le formulez si singur,multumesc foarte frumos.
2.Am explorat forumul(nu la sugestia ta,fii sigur) si nu am gasit nici un motiv sa imi schimb atitudinea.
3.Sistemul tau de clasificare al mesajelor(onorabile/ne-onorabile) ma lasa rece atata timp cat nu ii atragi atentia si domnului aramis pentru primul lui reply ne-onorabil.
Si referitor la Calauza,"romanul" fratilor Strugatki e de fapt nuvela si nu are mare legatura cu filmul.Fratii Strugatki au scris vreo 8 versiuni de scenariu,care s-au indepartat tot mai mult de varianta originala pana cand l-au multumit pe domnul Tarkovsky.
Last edited by White1 : 17 Dec 2010 at 12:58.
|