View Single Post
Old 16 Dec 2010, 11:33   #3159
Medicate
Psychosocial

Medicate

Am prins o obsesie cu arbitrii astia... Intr-adevar Ricardo a jucat execrabil, l-as fi schimbat in minutul 20 si nu la pauza. In repriza a doua a dat cateva semne de revenire si din punct de vedere fizic dar si moral. Locul lui nu e la Steaua, ci la o echipa din liga a 2-a din Turkenistan.
Anghelov a jucat destul de bine, insa conditia fizica lasa de dorit, intr-adevar ar fi trebuit schimbat in minutul 60.

Opinia mea legata de fotbalul romanesc este clar una negativa. Nu putem face fata echipelor din tarile "puternice", vestice. Bazele de antrenament din strainatate sunt de 10 ori mai bune decat cele romanesti. Pepinierele noastre ar trebui sa fie upgradate, iar ce iese de acolo nu ar trebui adus imediat la una din echipele bucurestene, pentru ca ala este sfarsitul jucatorilor. Patronii de rahat de la aceste cluburi reusesc sa distruga psihic orice jucator, ei habar nu au sa vorbeasca cu o persoana, ideea lor e ceva de genul : "Am bani sunt zeu!"...nu prea cred.

Inca un an mai avem o echipa in grupele Champions League...dupa care vom juca 123123 de tururi preliminare, iar daca va fi sa ne calificam, vreodata, in liga, si nu vom face performanta, vina nu va pica pe nimic altceva decat pe oboseala, pentru ca jucatorii nostri nu sunt obisnuiti sa joace 40-50 de meciuri pe an. Bullcrap !!!