The Tourist a fost distrus de critici, asa ca asteptarile mele sunt foarte, foarte reduse. Poate asa o sa imi placa mai mult, chit ca for the love of God, cum poate sa existe un asemenea mega-fail cand ai scenaristi, regizor si actori nominalizati/castigatori de Oscar? Era normal sa am asteptari...beautiful location - Venice + Depp = match made in heaven

. I love Depp, e probabil unul dintre putinii actori in stare sa atace orice gen cu succes. Comedy, drama, thriller - you name it, precum si orice tip de personaj, de la serial killers pana la pirati impiedicati

. In The Tourist he seems to kinda underplay it, pare sa semene cu prestatia lui din Nick of Time. Probabil ca ce i s-a dat nu a fost prea substantial si nici nu i s-a permis sa-si "faca de cap" cu personajul, precum in AiW, unde prestatia sa chiar a fost demna de o nominalizare, desi mai degraba trebuia sa fie la supporting. Totusi, The Tourist chiar nu arata a comedie; The Kids Are All Right iar nu stiu ce cauta in categoria asta. Presupun ca tot ce nu e drama "pur sange

" trebuie bagat la Comedy or Musical

. Angelina pare doar sa pozeze pentru camera, de parca ar fi un model pe pasarela. Hope I'm dead wrong. E clar ca nominalizarile pt The Tourist sunt pentru rating, in speranta ca Johnny si Angelina isi vor face prezenta pe covorul rosu. The Tourist a fost si ultimul film screened for HFPA. Se spunea intr-un documentar ca Hollywood Foreign Press-ul nominalizeaza actorii in functie de cat de multe interviuri le dau. In alta ordine de idei, I'm happy for the Depp-love, desi ar fi trebuit dublu nominalizat cu alta ocazie. See, I'm being honest here! Heh, macar s-au iscat niste controverse cu turistul, ca sa nu mai fie acuzati de previzibilitate excesiva

.
Toata lumea e pe Depp acum, chiar si la anuntarea nominalizatilor s-a ras cand l-au mentionat de doua ori. Toti spun ca are parte de prea multa dragoste, but seriously, a castigat primul GG abia in 2008 pt rolul pentru care il doream cel mai mult. Un singur GG nu-mi suna a prea multa dragoste...oricum it's not like he'll rob someone, categoria aceea nu e prea solicitata.
And seriously, GG sunt o laba mai trista decat Turistul

. It's all about starfucking.
PS: De ce vorbim la Concert despre GG? Are o nominalizare, right...still