View Single Post
Old 08 Dec 2010, 14:08   #924
primmo
Novice

primmo

Originally Posted by andreyuzzu:
Cati din Romania au vocea lui Adrian? dar daca continua cu manele nu ajunge nicaieri.

tu esti pe bune?
am mai postat la topicul asta ce ma enerveaza, insa am pus chestii finute, de nuanta... daca e s-o dam pe fata, manelistii ma enerveaza cel mai rau. si nu atat muzica, cat modul de viata. fiindca in opinia mea, manelismul este un stil de viata. tot ce asculta , produce si traieste manele e grotesc. ma enerveaza manelistii care vin in mall cu ghete de fotbal (cu crampoane evident), ma enerveaza manelistii care bat in orice, oriunde incercand sa reproduca ritmurile "divine" de manele, ma enerveaza manelistii care vorbesc tare si fac glume proaste in orice loc, indiferent de prezenta altora in jur. ma enerveaza printzesele care vorbesc numai cu "fa" si cu sa "sa moara mama"... lista e lunga... iar comun in toate astea nu e culoarea pielii, ci maneaua. fiindca da, manelistii reprezinta un grup mult mai mare decat tiganii.

despre muzica n-am ce sa discut, sunt curios insa daca micii manelari care sparg seminte in coltul blocului si il canta pe gutza in tramvai, viseaza sa ajunga sa cante la nunti si strang bani din ciordeli sa inregistreze o piesa pe care sa i-o trimita lui bursuc (acest doctor dre al operei tiganesti)?

PS: m-a enervat la fel de mult faptul ca pe 1 dec, la o emisiune de pe nustiu ce post, despre mari romani care s-au afirmat, era invitat adrian
oare la manifestarile despre mari tigani il cheama pe nae zamfir?
primmo is offline   Reply With Quote sendpm.gif