Thread: Oscar, 2011
View Single Post
Old 07 Dec 2010, 21:43   #72
buticut
Guru

buticut

Ca sa nu mai repet si eu, fac modificari pe prezicerile tale

Actor in a Leading Role:

same opinion , desi s-ar putea ca si Duvall sa isi faca locul pe acolo, in acest caz ar fi - Jeff Bridges.

Actor in a Supporting Role

- Renner, Cassel
+ Geoffrey Rush (The King's Speech), Mark Ruffalo (The Kids Are All Right)

Actress in a Leading Role

- Swank, Kidman
+ Michelle Williams (Blue Valentine) - com Weinstein are deja asigurati actori pt nominalizari, dar nu are pe nimeni in competitia femeilor, probabil ca ii vor face lobby lui Michelle
+ Hailee Steinfeld (True Grit)

Actress in a Supporting Role

- Hailee, Annette (cele doua cred ca intra la leading role, nu supporting)
- Mila Kunis
+ Melissa Leo (The Fighter), Barbara Hershey (Black Swan), Miranda Richardson (Made in Dagenham)

Animated Feature Film

Vor fi doar trei nominalizari pentru Animated Feature, din cauza nr prea mic de filme submitted, asa ca minus Legend... si Despicable Me. S-ar putea insa ca Tangled sau How to Train Your Dragon - sa fie inlocuite de Iluzionistul.

Directing

Tight race, dar cred ca fratii Coen vor ramane pe dinafara.

Best Picture

- The Way Back
+ Winter's Bone

Sper ca pana in Feb. macar sa apuc sa vad toate filmele nominalizate, ca sa vorbesc in cunostiinta de cauza, asa ma iau doar dupa buzz. Dintre filmele cu potential am vazut embarrassingly few

Cat despre castigatori, cred ca The King's Speech will prevail in the end , chiar daca toata lumea vede The Social Network ca favorit la BP si mai degraba Annette Bening pt Best Actress.

PS: Forget everything I said about The Tourist . Se pare ca e un big time flop ...nu prea am mirosit eu vreo chimie intre cei doi, da' speram/credeam ca vazand mai mult din film imi voi schimba parerea. O sa il vad oricum de dragul lui Johnny, dar cu sperante minime.

Last edited by buticut : 09 Dec 2010 at 19:51.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif