Originally Posted by danonino:
Nu imi place muzica de club. Ma enerveaza.
Melodiile astea au acelasi ritm, acelasi beat. Ai auzit una, le-ai auzit pe toate. Sa nu uit, versurile sunt complet cretine. Asta e muzica? Alea sunt versuri?
Anticipez ca o sa imi sara lumea in cap si o sa imi zica "Bai boule! Pe muzica ata danseaza lumea"
(de cele mai multe ori, coregrafia dansului e facuta de o maimuta aflata sub tratament cu electrosocuri sau sedata) Dam de 2-3 din fund si aia e tot, mai apar si aia care sunt conectati la reteua electrica cu al lor tecktonic...
Ce vrea sa fie asta? Muzica ? Nu inteleg unde e distractia in chestia asta. E penibil.
Un alt argument cretin este "Dar ce vrei frate? E muzica noua". Si daca e noua, ce? Daca e noua nu inseamna ca e buna.
Uite aici niste melodii potrivite, mai inteligente fata de caloriferul batut de un sugar cu lingura.
1
2
3
|
Într-adevăr, melodiile postate de către tine fac parte din muzica de calitate! Mai mult decât atât, aceste piese nu-și pierd
aroma de-a lungul anilor, comparativ cu melodiile house/popcorn care sunt
sezoniere
Muzica house/minimal/electro etc., este, din păcate, muzica ce îi caracterizează și îi reprezintă pe tinerii din ziua de azi. Majoritatea preferă un club de house decât un pub cu muzică veche, de calitate. Nemaivorbind de barurile și cârciumile care promovează manelele, care, după părerea mea ar trebui interzise.(no offence for manelist people).