danonino, poate a vrut sa ii pedepseasca pe parinti, poate pe copil, poate pe preot. numai ei stiu ce greseli au facut.
(stii cum se zice: "cel care e fara de pacat sa arunce prima piatra."

)
cert e ca tragediile care se petrec, in general, si nu le gasim un rost, il au si ele...
daca nu ar fi trait Hitler sau daca nu ar fi existat comunismul, lumea nu ar fi invatat ce a invatat atunci, din greselile pe care le-a facut. si mai bine sa fie razboi cand sunt arme putine, decat sa fie razboi in 2010, cand avem o gramada de porcarii care ar putea foarte usor sa stearga omenia de pe fata pamantului. Noi primim ce meritam atunci cand suntem pregatiti sa infruntam pericolele.
in fond, unde ar mai fi evolutia daca nu am avea si probleme care sa ne impinga putin de la spate?
P.S. Windom, chiar ca esti tare. Am ras copios...
la faza cu pietonul... hmmm... am impresia ca ai inteles ce am vrut sa spun dar ai preferat sa glumesti. nu-i nimic, eu am ras. intotdeauna rad la glumele bune.
si in ceea ce priveste "pastorul", tind sa fiu de acord cu Windom. in fond, nu trebuie sa obligam pe nimeni sa se alature unei discutii. daca el va binevoi sa vina de bunavoie si nesilit de nimeni, vom citi cu atentie ceea ce are de spus.
pana atunci, ramanem la accidente si la mecle lipite de asfalt... si desigur la marsalier...