Originally Posted by buticut:
Imi pare rau de cei care dinainte sa se nasca sunt condamnati la o viata plina de lipsuri. Victimele colaterale....de ce exista? De ce nu putem fi fiecare responsabili pentru ceea ce facem? De ce trebuie sa plateasca si altii pentru ceea ce facem? De ce s-a rastignit Iisus pentru noi, cand mai bine muream noi toti ca sa ne ispasim pacatele? I know, unul pentru toti si toti pentru unul, dar e greseala mea si imi asum responsabilitatea  . Of course, nu ma astept sa primesc vreun raspuns, sunt mai degraba intrebari retorice. Ma simt ca un razboinic care duce o lupta launtrica, in tacere.
|
Cei ce se nasc astfel sunt sursa unei prostii imense facute de niste...PROSTI !
Oameni care se gandesc doar la ...sex , bautura , dar nu se gandesc ca urma pe care o lasa talpa vietii urmeaza a fi una dezastruoasa atat pentru ei cat si pentru ea. Sunt inconstienti din toate punctele de vedere, mereu am zis, dom'le daca e sa faci un copil, macar gandeste-te daca ai cu ce sa-l intretii. Pentru ca asa ceva nu poate sa aduca nimic bun nici pentru tine nici pentru copil(i).
Si da, dupa cum spuneai un pic mai sus, nici eu nu-i suport pe cei ce se nasc si traiesc in puf, nelipsindu-le absolut nimic, dar daca stai si analizezi putin situatia vei descoperi ca roata chiar se intoarce la un moment dat. Am vazut recent un caz ce m-a amuzat pe jumatate. O tipa de 18 ani, parinti pudrezi de bogati, a primit de majorat un BMW X6, tin sa precizez ca abia luase permisul. La doua zile dupa, a dat peste un pieton pe trecere si a intrat cu masina intr-un market ce se afla in apropiere. Pedeapsa e simpla: daune pietonului plus puscarie. Intrebarea e in felul urmator: Cum naiba, parintii aia cu cap, deoarece sunt oameni inteligenti , avand functii inalte in domenii ce nu tin cont atat de mult de politica, au putut sa-i cumpere o masina atat de puternica unei ploade ce de mult nu mai are picioarele pe pamant ?
Toti primesc la un moment dat ceea ce merita...cu toate ca uneori asteptarea pare sa nu mai ia sfarsit.