avem atata "marfa" proaspata la Harry Potter si nimeni nu pune nimic?
ni:
Tyna pe 1 decembrie 2010 14:47
Parerea mea este ca HP e un film foarte bun.Dar intr-adevar, romanii nostri nu stiu sa vada decat telenovele sau, daca intr-adevar se hotarasc sa vada un film la lumea se vor duce la amorezari peste amorezari si tampenii (scuze pentru fani) precum Twilight care mie una mi se pare pierdere de vreme. Ultimele doua filme intr-adevar nu au fost exagerat de spectaculoase,insa acesta mi se pare foarte reusit. Si era neaparata nevoie sa o imparta in doua parti pentru ca Talismanele Mortii are in jur de 00 de pagini si ca sa faca un singur film ar fi insemnat sa taie vreo gramada de elemente foarte importante si informatii pretioase. Si intr-adevar, acesta nu mai este de mult un film care sa fie vazut de copiii de 9-10 ani pentru ca este mult prea infricosator, dar aceasta era si ideea, actiunea sa se intinda pana cand nu mai este vorba despre un joc la sfarsitul caruia sa vina Dumbledore sa salveze situatia si profesorii de la Hogwarts sa fie gata la orice pericol. Este despre cum s-au maturizat personajele si cum au realizat ca trebuie sa rezolve totul singuri ca sa-i salveze pe toti. Una peste alta, mie mi-a placut. Daca as sti ca ajuta la incasari, m-as mai duce odata. Dar un bilet nu prea face diferenta. Asta e Romania people. Enjoy.
|