Thread: Oscar, 2011
View Single Post
Old 30 Nov 2010, 13:42   #62
buticut
Guru

buticut

Si eu am impresia ca Gloria a fost cam dura cu filmul, desi eu nu l-am vazut inca. Ea il critica pe motiv ca personajul e depparte de a fi vreun erou. Din clipurile vazute + cele citite, se pare ca filmul nici nu incearca sa il prezinte astfel: Aron nu e un hero, ci un survivor. E doar un tip dominat de impulsuri si de sete de aventura, care ajunge prins (de-a binelea ) in an ooups-kind-of-situation, ajungand sa constientizeze greselile comise.

Apropo de 127 Hours, cat de grafica e secventa care i-a facut pe mai multi sa lesine? Pe un site am citit ca secventa in sine nu e grafica, ci mai degraba sunetul provocat de ruperea oaselor deranjeaza, iar prin alte parti am citit ca intr-adevar, there is blood . I'm just curious....

Probabil cei 5 nominalizati pentru Best Actor vor fi Colin Firth, James Franco, Robert Duvall, Javier Bardem si Jesse Eisenberg, daca e sa ne luam dupa buzz. Pe mine m-ar bucura si o nominalizare pt DiCaprio, insa nu pt Inception, cum apare pe majoritatea listelor, ci pt Shutter Island.

Win, am pus data lansarii filmului Tree of Life in topicul cu trailerele parca, daca imi amintesc bine era Martie 2011. Oscarurile se vor tine pe 27 Feb., asa ca no chance .

Sunt curioasa de cum va fi primit The Tourist, desi mai nimeni n-a vorbit de el. E chiar refreshing sa vezi filme Hollywoodiene filmate in Europa (Venice). Obviously, Sony a avut destula incredere in film, cat sa ii schimbe data de lansare, astfel incat sa fie inca eligible pt Oscaruri, deci ceva-ceva tre' sa fie .