View Single Post
Old 29 Nov 2010, 23:13   #81
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by danonino:
Originally Posted by dragonfly_drk:
Danonino, daca o femeie se ingrijoreaza, asta nu inseamna ca nu are ratiune. Asta e instinctul matern, mult mai pronuntat la femeie decat la barbat.

Daca te-as face proasta, mi-ar sari tot forumul in cap, in frunte cu labradorul comunist, iar moderatorii comunitatii pudibonde m-ar bana, indiferent de veridicitatea afirmatiei mele. Si cel mai important lucru, m-am trezit, sunt bine-dispus, ar fi penibil sa imi stric ziua din cauza ta.

Pe boul ala care te f^^e, tu il iubesti ca pe copilul tau?

misto...

1. nu am nevoie sa imi sara nimeni in aparare... asa ca voi astia stati deoparte.
2. Danonino, dragule, cand spun instinct matern, nu ma refer ca ii dau tzatza si lapte la ala cu care ma fut... (da, de ce sa mai cenzuram cuvantul ca doar stie toata lumea ce implica), insa, imagineza-ti urmatorul scenariu:

tu, cu prietena ta... va iubiti foarte mult (cam greu de imaginat dar hai totusi sa incercam)... ea nu iti mai raspunde la telefon timp de trei zile.
tu ce faci? stai pe fotoliu si te scarpini la coaie (ca sa fiu in ton cu tine)

eu, cu prietenul meu (stii tu, ala de ziceai ca ma fut cu el)... ne iubim foarte mult (imagineaza-ti... shock), el nu imi mai raspunde la telefon timp de trei zile.
eu ce fac? pai pun politia pe urmele lui, futa-l Irod azi si maine de copil prost.

asta e diferenta intre mine si tine. am spus-o pe limba ta, ca sa intelegi mai bine. daca nici acum nu ai inteles, ei, esti un caz patologic deja.

so, inainte de a ma mai jigni prin subtilitati sau pe fata, ia domnule gandeste cu capu nu cu curu' si apoi mai vorbim.

chiar ma miram... prea cuminte ai fost o vreme.

Si vezi tu, pana si House al tau s-a linistit. Asta iti spune ceva? da, iti spune sa stai tu pe curutu tau si sa nu te pui cu mine ca fac din tine placinta cu urda.
peace. (in speranta ca de acum incolo vom discuta civilizat. asta daca cunosti termenul, desigur.)