View Single Post
Old 26 Nov 2010, 08:09   #30
Windom
The Ultimate Badass
 
Windom
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 4,175
Originally Posted by buticut:
Il gasesti nou la 60 $, da' eu l-am luat folosit. Nu am avut vreodata vreo experienta neplacuta cu DVD-urile used si sper ca nici sa nu am, am cumparat de cateva ori dvd-uri folosite, pentru ca diferenta de pret era considerabila.
N-am luat niciodata used, nu prea stiam procedura si nici nu prea am avut incredere. Se cumpara la fel ca produsele noi?
In alta ordine de idei, si eu sint un Special Edition aficionado, dar nu e neaparat vorba de ambalaj aici (btw, is that wood there? ), pina la urma continutul conteaza. Am un Blue Velvet, Special Edition, intr-o invelitoare ce imita catifeaua, am un Texas Chainsaw Massacre Steelbook Edition si cam atit legat de look. E drept, salivez de ceva vreme dupa asta:
http://www.amazon.com/Exorcist-Limit.../dp/6305662371

Eu m-am axat mai mult pe Criterion - am aproape 50 de filme de la ei. Iar la Criterion, Special Edition chiar inseamna Special Edition - de la documentare si interviuri, pina la bookleturi de cite 50 de pagini, scrise de oameni care stiu ce vorbesc.

UK rocks doar pina la un punct. Au un TVA nasol care se adauga la taxa de transport iar in ceea ce priveste calitatea filmului, de multe ori lasa de dorit, chiar daca iesi mai ieftin decit daca-l iei din US.
__________________
God ain’t my fucking daddy...

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif