Si tot de-acolo:
aavramescu23 pe 21 noiembrie 2010 08:11
Eu nu stiu cine Dumnezeu face cronica la aceste filem dar din punctul meu de vedere e batut in cap. Filmul e suberb. A tinut 2 ore si 15 min. Russell Crowe face din nou un rol mare. Ce sa mai zic de Elizabeth Banks care isi joaca perfect rolul. Filmul e plin de suspans si nu stii nicioadata scapa, nu scapa. Totul se complica pe parcurs. Am citit o alta cronica despre Unstoppable care e nu stiu cum si nu stiu cum ca merita doar pt cei carora le plac exploziile. Ce Dumnezeu de explozii au fost? Am vazut filmul si nu e decat una. Cea a trenului care se pune in fata locomotivei 777, deraiaza si explodeaza murind mecanicul. In rest? Filmul e superb, din nou suspans. O varianta a Armaggedonului cu Bruce Willis dar pe Pamant cu Denzel Wahsington si Chris Pine in zile mari. Ieri le-am vazut la cinema la Timisoara
Pe cand Splice e un film de cacat. Si a fost laudat pe toate partile. Deci ca si concluzie filmele care nu au cronica asa de buna sunt f bune iar cele care au cronica mega faina sunt de rahat si nu merita vazute la cinema.
|