Thread: "Eva"
View Single Post
Old 20 Nov 2010, 21:40   #94
adrianpopovici
Novice

adrianpopovici

Mi-ati cerut sa comentez despre filmul meu Eva.Mi se pare deplasat sa vin acum si sa-mi laud produsul sau sa-l demolez, asa ca am sa incerc sa analizez ce a scris Andrei Gorzo in 24FUN pe 13 oct.Referitor la celedoua milioane de eur.aruncate pe geam de catre CNC,. bugetul total al filmului a fost undeva in jurul sumei. de 1.500.000eur din care CNC a contribuit cu un credit de 600.000eur,restul sumei fiind contributia Artis.Sa va aduc aminte ca sunt o gramada de filme pe care voi le laudati si care nu au scos nici un ban din distributie,mai mult nu au nici un distribuitor international si nici mari premii nu au.Filmul Eva are un distribuitor american deci sanse infinit mai mari sa scoata bani ,iar la festivaluri a inceput sa mearga.A fost in selectia Oscar,a fost prezentat la Cannes,la Premile Academiei Europene de Film iar acum a fost selectionat la festivalurile din Monaco si Cairo.Premiile pentru filme minimaliste o sa se inputineze pentru ca la fel ca si in trecut moda se schimba si lumea vrea si alceva.De aceea mi se pare periculos ca generatia tanara care iese de pe bancile facultatii nu aspira la un alt gen de film,ei fiind siguri de succesul pe care il vor obtine cu un film minimalist.
,
adrianpopovici is offline   Reply With Quote sendpm.gif