View Single Post
Old 18 Nov 2010, 15:25   #2757
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Anaemona, ai gresit, dar în mod explicabil si nevinovat, acordând încrederea ta unui individ care nu o meritä.
Mesajul trimis de el prin tine nu e o "pärere", ci e un atac defäimätor, din dorinta de räzbunare.
Producätorul respectiv (care ESTE user pe forum - dar a cerut sä-i respectäm anonimatul), mi-a comunicat niste date. Eu le-am reprodus întocmai, dupä care am emis o serie de speculatii si supozitii proprii, având grijä sä le identific ca atare, ba chiar si sä-mi declar propria nestiintä acolo unde era cazul.
De atunci, persoana pe care o consultasem a intrat pe forum zilnic, a väzut mesajul meu, ne-am mai întâlnit si offline, si nu a avut nimic sä-mi reproseze.
In schimb, acum, bannatul s-a trezit sä mä acuze de "minciunä crasä", färä nici un temei. El însusi fiind un mitoman patologic, temperamental si räzbunätor, a încercat cu acest mesaj o manipulare, pentru a pläti o politä - iar tu ai cäzut în plasä, necunoscând faptele, si presupunându-l un om onest.
Nu ai de ce sä fii pedepsitä, nu ai încälcat nici o prevedere a regulamentului.
Tocmai de aceea, însä, insist asupra includerii unei reguli privitoare la situatiile de acest gen. Stim bine cä manifestärile abuzive si nocive, care atrag bannarea, nu constä numai în folosirea injuriilor explicite si a cuvintelor obscene, ci si în provocäri, calomnii, dezinformäri si alte actiuni subversive, exprimate aparent civilizat. In asemenea cazuri, administratorii sunt cei care pot aprecia legitimitatea mesajului trimis de un user bannat.

Last edited by Pitbull : 18 Nov 2010 at 15:32.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif