Originally Posted by Pitbull:
Individul si-a dat în petic din nou, profitând de Anaemona si încrederea ei:
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...29#post1552929
Cum asemenea manifestäri contravin tocmai rostului bannärilor (mai ales în cazul unui personaj manipulator ca respectivul, care se poate folosi de naivitatea altora), propun administratiei instituirea urmätoarei prevederi regulamentare:
- Orice mesaj din partea unui user bannat va putea fi transmis de un alt user pe forum, în mod public, numai cu avizul unui administrator.
In cazul lui, îmi revizuiesc atitudinea si retrag cele douä conditii pentru debannare pe care le-am postat mai sus. E ipocrit si mitoman, iar scuzele si garantiile de bunä purtare n-ar face nici cât o ceapä degeratä.
|
E o dovadă de inteligenţă să retragi cele două condiţii pentru debannarea lui Judex. Erau nostime:
”Isi prezintä scuze public,
sincer si clar, tuturor persoanelor pe care le-a insultat,...”
Oferä garantii cä si-a rezolvat problema comportamentalä si nu va mai avea niciodatä iesiri necontrolate de genul celor care i-au adus bannarea.”
Cum poţi proba sinceritatea unor scuze impuse?
Ce garanţii putea oferi? Casa, maşina, bicicleta, căţelul?
@Gloria, Ştefan
Doar întreb... Să faci pe cineva
”ipocrit şi mitoman” nu e o insultă? E măsura moderaţiei moderatoare a unui moderator moderat?

Din punctul de vedere al intenţiei de a ofensa, între ”labagiu” şi ”mitoman” există diferenţă?
Nu mi se pare nici corect, nici elegant să insulţi un om care nu are posibilitatea de a-ţi răspunde. Exact genul de abuz care te poate face să-ţi ieşi din pepeni şi să înjuri uitând de bunele maniere. Trebuie să recunosc, Pitbull e consecvent.