View Single Post
Old 16 Nov 2010, 11:58   #94
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by danonino:
Originally Posted by dragonfly_drk:
de la fast-food... daca mananc o data pe luna, e mult...
prefer sa mananc sandwichurile alea din magazine... cele de care zicea danonino ca mai arata cat de cat a mancare (atunci cand chiar nu am de ales).
dupa ce fac sport prefer sa ma abtin de la mancare... pentru ca nu sunt atat de tampita sa pun inapoi ce am dat jos.
si pana la un punct, va inselati cam toti de pe aici... nu iti trebuie nici sala, nici sprinturi, nici viteza, nici ore intregi de alergari...
e de ajuns sa te plimbi si tot faci miscare. sa ai grija la ce mananci si cat mananci... eu in fiecare zi am de urcat un deal, destul de abrupt... pe jos. uneori chiar de doua, trei ori... cam doua ore din zi mi le petrec pe jos. in vacanta mare mergeam si mai mult asa. faceam cam un tur de oras pe zi... si e mare al dracu orasul asta. da nu m-am plans... nu mi-o trebuit nici sala, nici fitnes, nici alergari... pur si simplu, am umblat pana am facut basici pe talpi...

deci, in fond, cred ca fiecare trebuie sa gaseasca cea mai convenabila alternativa pentru el sa slabeasca...

Cu siguranta ca vei slabi si vei avea un abdoment tonifiat peste vreo 4-5 ani, mai devreme nu se poate in felul acesta.

da cine o zis ca ma grabesc? am vreme. sunt tanara, ce naiba...

P.S. intr-un final, nu am mai avut vreme nici de ceai nici de paine prajita... incep de maine
sau nu?